00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ѕиден термоизолационен полиуретански панел


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Фасадни термоизолациони полиуретански панели во 5 различни дизајни на профилацијасо дебелини од 20мм-100мм. Панелите се прва класа и истите се набавуваат по нарачка.
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Кобил
 • Земја на потекло:Грција
 • Минимална количина за нарачка:30м2
 • профил на компанијата

  Кобил

  • Опис на компанијата:Продажба и монтажа на лимени термоизолациони полиуретански панели и панели со камена волна од 100-120кг/м3, за кровови и ѕидови. Изработка и монтажа на челични конструкции за производни хали, магацини, фарми, комори и други деловни објекти. Изработка и монтажа на К-панели, самоносиви ѕидови за внатрешно преградување соодветно за стамбени и деловни простории со полиуретанска или ЕПС изолација. Изработка и монтажа на префабркувани куќи и деловни простории по систем клуч на рака.
  • Име на контакт лице:Билјана Грибовска
  • Адреса:Новачки пат бб
  • Поштенски број:7000
  • Град:Битола , Македонија
  • Мобилен #:075 281 678
  • Телефон #:047 225 353
  • Факс #:047 225 354
  • Година на регистрација:1991
  • Број на вработени:20
  • Локација на мапа:Прикажи  047225353

  корисничка поддршка