00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

3d-Mit panel - Речен камен

3d-Mit panel - Речен камен

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:3d-Mit панел - 3D полиуретански панел за изолација и декорација на надворешни и внатрешни ѕидови

  Зошто да ги изберете 3D-mit панелите:

  -Бидејки се модерни и декоратвни панели прилагодливи за секаков видна на ѕидни површини;

  -Тие представуваат термоизолатор поради високата густина на полиуретанска изолација со густина од 120кг/м3

  -Трајни и издржливи на надворешни влијанија, отпорни на UV зрачење, отпорни на влага и мувла

  -Мала маса не го оптоваруваат додтатно ѕидот, лесни за монтажа и транспорт

  -Заштеда при монтажа и заштеда на трошоците за топлотна енергија
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Кобил
 • Минимална количина за нарачка:1 par
 • профил на компанијата

  Кобил

  • Опис на компанијата:Продажба и монтажа на лимени термоизолациони полиуретански панели и панели со камена волна од 100-120кг/м3, за кровови и ѕидови. Изработка и монтажа на челични конструкции за производни хали, магацини, фарми, комори и други деловни објекти. Изработка и монтажа на К-панели, самоносиви ѕидови за внатрешно преградување соодветно за стамбени и деловни простории со полиуретанска или ЕПС изолација. Изработка и монтажа на префабркувани куќи и деловни простории по систем клуч на рака.
  • Име на контакт лице:Билјана Грибовска
  • Адреса:Новачки пат бб
  • Поштенски број:7000
  • Град:Битола , Македонија
  • Мобилен #:075 281 678
  • Телефон #:047 225 353
  • Факс #:047 225 354
  • Година на регистрација:1991
  • Број на вработени:20
  • Локација на мапа:Прикажи  047225353

  корисничка поддршка