00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Рина Пулфлок- Флокулант - ги врзува ситните нечистотии


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Рина Пулфлок- Флокулант - ги врзува ситните нечистотии

  Доколку водата е матна се дозира околу 15 до 20 мл. на 1 м3 за истата да се прочисти. Се дозира во вечерните часови, пумпата се остава да работи 3 часа за да се измеша средството во водата. Потоа треба да се исклучат пумпите преку ноќ за да може да се сталожат нечистотиите. Препорачливо е да се користи еднаш неделно или по потреба во зависност од состојбата на водата.
 • Продавач:Хидрос
 • профил на компанијата

  Хидрос

  • Опис на компанијата:Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Фирмата се занимава со производство, увоз - извоз, трговија и услуги во хемиската индустрија и тоа: • На полето на базна хемија; • Наменска хемија; • Хемиски третман и одржување на водата во базените; • Средства за хигиена во домаќинството и индустријата, како и • Продажба на разни други хемикалии според потребите и барањата на клиентите. Производствениот погон на ХИДРОС се наоѓа во близина на Скопје, во населба Јурумлери, пред Полициската академија. Хидрос постои на пазарот веќе 20 години. Нашата мисија е производство според нови технологии и стандарди, постојано истражување на пазарот и задоволни потрошувачи. Нашата визија е постојан раст и развој на компанијата, воведување на нови производи и проширување на нови пазари.
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:ул.1 бр.102 (нас.Јурумлери, до Полициска академија)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2452140
  • Година на регистрација:1991
  • Локација на мапа:Прикажи  022452140

  корисничка поддршка