00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Мермерни скали

Мермерни скали

Те интересира цената?

  • опис на производот
  • профил на компанијата
опис на производот
  • Опис на производот:Скали од мермер.
    За севкупната изработка добивате ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА.
  • Достапност:Контакт
  • Продавач:Гран-пром
  • профил на компанијата

    Гран-пром

    • Опис на компанијата:Гран Пром е лиценцирана фирма со над 20 години работно искуство и свои претставништва во Скопје и Крива Паланка. Обработка на сите видови мермер и гранит. Изработка на кујни, скали, окапници, фонтани тераси, надгробни споменици, комплетна погребна опрема и услуги. За севкупната изработка добивате ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА.
    • Име на контакт лице:Гран-пром
    • Адреса:Благоја Стефковски 54
    • Поштенски број:1000
    • Град:Скопје , Македонија
    • Мобилен #:070 278661
    • Телефон #:070 251412    070251412

    корисничка поддршка