00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Станбен објект во Општина Карпош, локалитет Криви Дол


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО ЧИСТА И МИРНА УРБАНА СРЕДИНА

  Бортас отпочна со изградба на нов станбен објект во Општина Карпош, локалитет Криви Дол.
  Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина, изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.
  Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.

  • катност По+П+3+Пк
  • површина на станови од 18-108м2
  • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
  • А класа енергетско ефикасен објект
  • сопствен (индивидуален) систем на греење
  • вграден клима уред во секој стан
  • одлична звучна и термичка изолација (заштеда до 40% во грејниот период на годината)
  • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
  • видеофонија и видео надзор
  * Цената се движи од 1100 до 1250 евра на m2.

  Бортас во соработка со Стопанска Банка а.д Битола Ви нуди одлични и единствени поволности за станбен кредит за сите заинтересирани купувачи на станови во објектот во Криви Дол по каматна стапка од 1,9% во првите 3 години.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Бортас
 • профил на компанијата

  Бортас

  • Опис на компанијата:БОРТАС Е ГРАДЕЖНА ФИРМА , КОЈА ГО ЗГОЛЕМУВА КВАЛИТЕТОТ И СОЗДАВА НОВИ ВРЕДНОСТИ НА ОБЈЕКТИ ВО МАКЕДОНИЈА И ПОШИРОКО, ПРЕКУ ГРАДЕЖНИШТВО, ВИСКОГРАДБА, НИСКОГАРБА, ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕБДА. Основана во 1994, Бортас е градежна фирма специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи, дизајн и инжинерство. Заедно со професионалниот пресонал ја донесоа фирмата до успехот кој го ужива денес. Денес фирмата има искуство стекнато со изведба на преку 100 проекти, кое ни овозможува да обезбедиме на нашите клиенти кавлитена изградба, проектирање и организација. Во 2006 година беше прогласена за 4та најдобара фирма во Македонија во областа на градежништвото, високоградба, нискоградба и хидроинжинеринг од Стопанска комора на Македонија.
  • Име на контакт лице:Бортас
  • Адреса:Аминта III 72-1/1 (Ленинова)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023227625
  • Факс #:02 3227625
  • Локација на мапа:Прикажи  023227625

  корисничка поддршка