00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Бортас

Бортас

БОРТАС Е ГРАДЕЖНА ФИРМА , КОЈА ГО ЗГОЛЕМУВА КВАЛИТЕТОТ И СОЗДАВА НОВИ ВРЕДНОСТИ НА ОБЈЕКТИ ВО МАКЕДОНИЈА И ПОШИРОКО, ПРЕКУ ГРАДЕЖНИШТВО, ВИСКОГРАДБА, НИСКОГАРБА, ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕБДА. Основана во 1994, Бортас е градежна фирма специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи, дизајн и ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:67.650 ден.

Станбен објект во Општина Карпош, л ...

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 71.75m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 68.50m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 36.35m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 106.80m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 71.75m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 68.50m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 64.50m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 59.90m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 58.55m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 50.15m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 49.20m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 43.75m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 43.70m²

Цена со ДДВ:Побарај цена

Стан 40.80m²


следна
Страна 1 од 2, вкупно 23 производи


070/287-777

корисничка поддршка