00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Бекатон

Бекатон

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:• Бекатон плочки 10x20x6 cm - MB30- 50 парчиња /1-m2
  • Бекатон плочки cm - MB30 - 5 0парчиња /1-m2
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Циглана Градец

  • Опис на компанијата:Циглана Тулана Градец е фабрика за произвотсво на бетонски елементи (Бекатон). Ивичњаци - парковски, ивичњаци за тротоари. Бекатон со разни димензии за тротоари, за паркинзи, улици, дворови и во боја (црвена, жолта, црна) и разна дебелина од 6цм до 8цм. Циглана Тулана Градец е основана во 1984 година и е една од најстарите приватни компани за производство на бетонски елементи.
  • Име на контакт лице:Адис Велија
  • Адреса:vizbegovo kacanicki pat
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070 326046
  • Година на регистрација:1982
  • Број на вработени:20
  • Годишна продажба:200000
  • Процент на извоз:20
  • Локација на мапа:Прикажи  070326046

  корисничка поддршка