00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Циглана Градец

Циглана Градец

Циглана Тулана Градец е фабрика за произвотсво на бетонски елементи (Бекатон). Ивичњаци - парковски, ивичњаци за тротоари. Бекатон со разни димензии за тротоари, за паркинзи, улици, дворови и во боја (црвена, жолта, црна) и разна дебелина од 6цм до 8цм. Циглана Тулана Градец е основана во 1984 година ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Страна 1 од 1, вкупно 13 производи


070/287-777

корисничка поддршка