00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ETICS и фасадни производи


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Лепила за изолациони плочи & Основен слој на малтер
  Изолациони плочи
  Засилување ETICS
  Импрегнирачки слоеви
  Завршен слој
  Производи за фасада
  Комплементарни производи
  Алати
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Баукон Бауцентар Тракон

  • Опис на компанијата:Баукон Бауцентар работи на мало и големо со трговија на градежни материјали. Нашиот асортиман опфаќа: -Сипорекс блокови (Thrakon) -Фасадни системи (Thrakon) -Бои и лакови (Thrakon) -Микроцемент (Thrakon) -Хидроизолација (Thrakon) -Лепаци за плочки и фуги (Thrakon) -Гипс картон и производи од гипс Материјали за термоизолација: -Стиропор -Стиродур -Стаклена волна (Isover) -Камена волна (Isover) Работиме исклучиво со најклавитетни материјали од Европско потекло. Наша мисија е да градиме дологорочна релација со нашите клиенти, бидејќи нашите производи се со висок квалитет.
  • Име на контакт лице:Баукон Бауцентар Тракон
  • Адреса:ул.172 бр.1
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:070 205349
  • Телефон #:078 661669  078661669

  корисничка поддршка