00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Баукон Бауцентар Тракон

  • Опис на компанијата:Баукон Бауцентар работи на мало и големо со трговија на градежни материјали. Нашиот асортиман опфаќа: -Сипорекс блокови (Thrakon) -Фасадни системи (Thrakon) -Бои и лакови (Thrakon) -Микроцемент (Thrakon) -Хидроизолација (Thrakon) -Лепаци за плочки и фуги (Thrakon) -Гипс картон и производи од гипс Материјали за термоизолација: -Стиропор -Стиродур -Стаклена волна (Isover) -Камена волна (Isover) Работиме исклучиво со најклавитетни материјали од Европско потекло. Наша мисија е да градиме дологорочна релација со нашите клиенти, бидејќи нашите производи се со висок квалитет.
  • Име на контакт лице:Баукон Бауцентар Тракон
  • Адреса:ул.172 бр.1
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:070 205349
  • Телефон #:078 661669

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи8
Член од18 Фев, 2020
Последна промена12:02:40 , 02 Окт, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка