00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Бизнис курс по англиски јазик

15%заштеда

Бизнис курс по англиски јазик

Цената е со вклучен ДДВ
1.800 ден. 1.530 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Интеркултура врши уписи на кандидати за деловен курс по англиски јазик во времетраење од 4 месеци – два пати неделно по 90 минути. Цените се по месец т.е. 8 предавања во месецот. Пријавување до 5 септември (од 12:00 до 20:00) на: 076 22 82 62, 070 341 951,
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Интеркултура
 • профил на компанијата

  Интеркултура

  • Опис на компанијата:Интеркултура е училиште за странски јазици и студио за преводи на ул. Македонија 21/2-8, 1000 Скопјe Нуди преводи (судски, симултан, консекутивен)од македонски кон повеќе странски јазици како и настава прилагодена на вашето слободно време и на вашите барања. АНГЛИСКИ, БИЗНИС АНГЛИСКИ, ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТЕСТОВИ, АЛБАНСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ДЕЛОВЕН ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, КИНЕСКИ, ШПАНСКИ, МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ ... Стандардни и интензивни курсеви за деца и возрасни, мини групи и викенд курсеви, индивидуални часови и часови по конверзација, деловен француски јазик .
  • Име на контакт лице:Радмила
  • Адреса:ул Македонија 21/2-8
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070/ 341 951
  • Телефон #:02/ 61 33 614
  • Година на регистрација:2010
  • Број на вработени:4  026133614

  корисничка поддршка