00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Интеркултура

  • Опис на компанијата:Интеркултура е училиште за странски јазици и студио за преводи на ул. Македонија 21/2-8, 1000 Скопјe Нуди преводи (судски, симултан, консекутивен)од македонски кон повеќе странски јазици како и настава прилагодена на вашето слободно време и на вашите барања. АНГЛИСКИ, БИЗНИС АНГЛИСКИ, ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТЕСТОВИ, АЛБАНСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ДЕЛОВЕН ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, КИНЕСКИ, ШПАНСКИ, МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ ... Стандардни и интензивни курсеви за деца и возрасни, мини групи и викенд курсеви, индивидуални часови и часови по конверзација, деловен француски јазик .
  • Име на контакт лице:Радмила
  • Адреса:ул Македонија 21/2-8
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070/ 341 951
  • Телефон #:02/ 61 33 614
  • Година на регистрација:2010
  • Број на вработени:4

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи12
Член од22 Мар, 2012
Последна промена14:43:36 , 07 Мај, 2015
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка