00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Логос Плус

Логос Плус

ЛОГОС ПЛУС нуди јазични курсеви за сите нивоа и возрасти, компјутерски курсеви како и пишан, симултан и консекутивен превод. Сите наши јазични курсеви се осмислени на тој начин што ги задоволуваат потребите на нашите ученици, без разлика дали им е потребно познавање на странски јазик за работа, патување, ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Страна 1 од 1, вкупно 2 производи


070/287-777

корисничка поддршка