00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Почетен интензивен курс по германски + подготовка за полагање на Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Курсот се состои од: 80 часа по 45 минути, два пати неделно по 60 минути.
  Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 ги сертифицира студентите кои имаат основни познавања на Германскиот јазик. Во согласност е со нивото A1 на Common European Framework of Reference for Languages и е најосновниот тест кој го нуди Гете институтот. За да го поминат тестот учесниците мора да бидат способни да разберат над 650 германски зборови и активно да користат 300. Периодот на подготовка може да биде пократок или подолг во зависност од студентот и тоа дали имал претходни познавања од германскиот јазик.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Логос Плус
 • профил на компанијата

  Логос Плус

  • Опис на компанијата:ЛОГОС ПЛУС нуди јазични курсеви за сите нивоа и возрасти, компјутерски курсеви како и пишан, симултан и консекутивен превод. Сите наши јазични курсеви се осмислени на тој начин што ги задоволуваат потребите на нашите ученици, без разлика дали им е потребно познавање на странски јазик за работа, патување, за полагање на сертификати за познавање на странски јазик или едноставно за здоволство. Сите наши компјутерски курсеви се наменети за успешно канцелариско работење со компјутерите и основните компјутерски програми. ЛОГОС ПЛУС врши и квалитетни преводи од секаков вид и област, односно стручни преводи, по потреба заверени од нашите вработени судски преведувачи.
  • Име на контакт лице:Olivera
  • Адреса:Aminta Treti br.75
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38971211876
  • Телефон #:+38923225501
  • Година на регистрација:2006
  • Број на вработени:10
  • Локација на мапа:Прикажи  023225501

  корисничка поддршка