00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Техно Ауто

Техно Ауто

Опрема за Греење и Климатизација | www.tehnoauto.com.mk | ТЕХНО АУТО ДООЕЛ е формирана ноември 1990 година, со основна дејност увоз - извоз и трговија на големо и мало. Главните дејности и делокруг на работење на фирмата е во правецот на ГРЕЕЊЕ, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА. ТЕХНО АУТО располага со сопствен ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
12%заштеда
Цена со ДДВ:182.500 ден. 160.600 ден.

КАМИН ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ / KAMIN PECKA ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:135.100 ден. 118.888 ден.

КАМИН ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ / KAMIN PECKA ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:312.000 ден. 274.560 ден.

КОТЕЛ (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:256.875 ден. 226.050 ден.

КОТЕЛ (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:184.602 ден. 162.450 ден.

КОТЕЛ (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:174.602 ден. 153.650 ден.

КОТЕЛ (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:274.660 ден. 241.701 ден.

АВТОМАТСКИ КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ THERMOFL ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:115.500 ден. 101.640 ден.

КАМИН ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ / KAMIN PECKA ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:137.615 ден. 121.101 ден.

КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ / KOTEL NA PELETI T ...

12%заштеда
Цена со ДДВ:141.704 ден. 124.700 ден.

КОТЕЛ (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:9.779 ден. 9.290 ден.

PEKPAN Панелни радијатори 600mm x ‎ ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:6.126 ден. 5.820 ден.

PEKPAN Панелни радијатори 600mm x ‎ ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:5.210 ден. 4.950 ден.

ПАНЕЛНИ РАДИЈАТОРИ PEKPAN 600mm х 1 ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:4.326 ден. 4.110 ден.

PEKPAN Панелни радијатори 600mm x ‎ ...

4%заштеда
Цена со ДДВ:6.552 ден. 6.290 ден.

ПАНЕЛНИ РАДИЈАТОРИ PEKPAN 900mm х 8 ...

4%заштеда
Цена со ДДВ:7.865 ден. 7.550 ден.

ПАНЕЛНИ РАДИЈАТОРИ PEKPAN 900mm x 1 ...


следна
Страна 1 од 3, вкупно 47 производи


070/287-777

корисничка поддршка