00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Управување и одржување на недвижен имот


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Се на едно место за Вашиот имот. Хаусмајстор во Вашиот дом. Реновирање,реорганизација и управување на Вашиот имот. Се грижиме за безбедноста и сугурноста на Вашето домување. Техничко Одржување: електрика, водовод, греење и климатизација, домашни апарати и др. Монтажа на кујнски и купатилски елементи како и на мебел. Молерофарбарски, изолаторски, ѕидарски, гипсарски и лимарски услуги. Професионално лепиме плочки, изработуваме кошулици, вршиме промена на врати и прозори. Изработка на термоизолација (армафлекс, волна, полиуретан во Ал. опшивка) на цевководи и резервоари. Изработка на хидроизолација на цевководи и резервоари Хигиеничарски услуги, перење тврди подови, машинско перење на теписи и теписони, перење на секаков вид на завеси, чистење на достапни и недостапни стаклени површини, кровови и др.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Андотех
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Андотех

  • Опис на компанијата:Андотех обезбедува уникатен и револуционерен сервис во одржување на имотот, нудејќи сеопфатно превентивно одржување, програма за зачувување и подобрување на вредноста, животот и убавината на Вашиот имот. Андотех е основана да ги задоволи потребите на зафатените сопственици денес и да ги обезбеди нашите клиенти со скапоцен подарок на дополнително време. Екстра време кое може да го поминат на нешта повеќе пријатни и важни за Вас. Хаусмајстор, реновирање и реорганизација во домот, хигиенски услуги, управување со имот, изработка на термо и хидро изолација на индустриски постројки. За повеќе информации посетете го веб сајтот: www.andoteh.mk
  • Име на контакт лице:Славче Андовски
  • Адреса:Методија Шаторов Шарло 12-1/3 (Руди Чајевац)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02)3176701
  • Локација на мапа:Прикажи  023176701

  корисничка поддршка