00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Оптички интернет + neoTV - Trio Fiber Optima на 2 години


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Телевизија
  До 78 вклучени (40 HD) канали
  Вклучени SportKlub & Eurosport
  Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
  neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
  neoTV на вашиот компјутер
  6 часа простор за снимање на програмата во живо

  Оптички интернет
  Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)
  5000GB вклучен интернет-сообраќај
  Вклучен WiFi рутер
  Динамичка IP адреса

  Телефонија
  Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
  Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
  Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
  Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
  Пренос на број – бесплатно
 • Продавач:Неотел
 • профил на компанијата

  Неотел

  • Опис на компанијата:Одберете пакет идеален за вашите потреби
  • Име на контакт лице:НЕОТЕЛ ДОО
  • Адреса:Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 15
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 5511155
  • Година на регистрација:2004
  • Број на вработени:70
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:1.490 ден.

  Оптички интернет + neoTV - neoTrio ...

  Цена со ДДВ:2.590 ден.

  Оптички интернет + neoTV - neoTrio ...

  Цена со ДДВ:1.990 ден.

  Оптички интернет + neoTV - neoTrio ...

  Цена со ДДВ:1.090 ден.

  Оптички интернет - Fiber 50 на 2 го ...

  Цена со ДДВ:1.790 ден.

  Оптички интернет - Fiber 100 на 2 г ...

  Цена со ДДВ:2.390 ден.

  Оптички интернет - Fiber 300 на 2 г ...
  025511155

  корисничка поддршка