00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сметководствени услуги и финансиски консалтинг


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Овозможуваме... Сметководствени услуги за малите и средни бизниси од резлични области. Кога работиме на вашето сметководство се фокусираме на детална контрола и мониторинг на вашето работење со цел полесно да се идентификуваат начините за подобрување на вашето работење и да се дефинираат вашите следни чекори. Нашите искусни сметководители кои се посветени на својата професија се грижат за сметководствената документација и евиденција, за пополнување на даночните пријави и со тоа ви овозможуваат да се фокусирате на она што вие најдобро го знаете: Вашиот бизнис. Со нас добивате целосна услуга во сметководството, помош во вашата организација на бизнисот и подготовка на даночните пресметки. Во оваа област ви нудиме: Сметководствени услуги и евиденција Финансиски софтвер Финансискa контрола Финансиско известување
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Амплус
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Амплус

  • Опис на компанијата:Консултантска фирма која овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во Македонија. Ние овозможуваме... Да воспоставиме соработка што ќе се заснова на доверба која ќе произлегува од вистинитоста на финансиските податоци. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Образование, Искуство и Етика. АМПЛУС услуги Наши услуги... Нaшата фирма овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Обрзование, Искуство и Етика. Со нас ќе добиете услуги и совети во областа на: Почнување и равивање на бизнис Сметководство Даноци Едукација и тренинг
  • Име на контакт лице:Александар Наумовски
  • Адреса:Орце Николов 206-1/17
  • Поштенски број:10000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075489667
  • Телефон #:02 3119 180
  • Факс #:02 3119 180
  • Година на регистрација:2000
  • Број на вработени:5
  • Годишна продажба:6000000
  • Процент на извоз:600000
  • Локација на мапа:Прикажи  023119180

  корисничка поддршка