00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Амплус

 • Опис на компанијата:Консултантска фирма која овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во Македонија. Ние овозможуваме... Да воспоставиме соработка што ќе се заснова на доверба која ќе произлегува од вистинитоста на финансиските податоци. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Образование, Искуство и Етика. АМПЛУС услуги Наши услуги... Нaшата фирма овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Обрзование, Искуство и Етика. Со нас ќе добиете услуги и совети во областа на: Почнување и равивање на бизнис Сметководство Даноци Едукација и тренинг
 • Име на контакт лице:Александар Наумовски
 • Адреса:Орце Николов 206-1/17
 • Поштенски број:10000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:075489667
 • Телефон #:02 3119 180
 • Факс #:02 3119 180
 • Година на регистрација:2000
 • Број на вработени:5
 • Годишна продажба:6000000
 • Процент на извоз:600000
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот90.62%
Број на производи1
Член од29 Мар, 2012
Последна промена16:04:31 , 29 Мар, 2012
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка