00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Перење на рамни површини теписи, мушами, плочи и мермер по различни дековни, индустриски и приватни простории


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Перење на теписи и теписони со најсовремени машини со американски патент, Перење на рамни површини теписи, мушами, плочи и мермер по различни дековни, индустриски и приватни простории (со договор, важат посебни услови)
  Цените, условите и времето за закажување се предмет на договор и количина на набавената услуга
  -перење на гарнитура од платно, штоф у слични материјали
  -перње на столчиња
  -перење на душеци

  За повеќе детали обратете ни се на 070 423 423 02 3 13 12 16 или 070 79 00 79
  За понуди и други детали на info@perenjetepisi.com
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Фкср Алди
 • профил на компанијата

  Фкср Алди

  • Опис на компанијата:Нашата компанија нуди најквалитетна услуга во сферата на перење теписи. Ги обезбедивме најсобремените машини за перење теписи од својот вид, избравме најквалитетен шампон и никогаш не штедевме со цел да ви понудиме најквалитетна услуга на вас драги тековни и потенцијални клиенти. Затоа од сега, заборавете ја грижата за перење на вашите теписи, заборавете на досегашните конвенционални начини на перење теписи. Ние постоиме тука за вас. Можете да вршете порачки преку мејл, Facebook,телефон или да дојдете лично на нашата локација и слобoдно да набљудувате како се врши процесот на перење. Вие ќе бидете тие кои ќе зборуваат за квалитетот на нашата услуга. Ограничувања: Сите теписи кои во ширина се поголеми од 2.5 метри нема да може да се перат кај нас и доколку вашите теписи се пошироки од 2.5 метри обратете се на друго место. Минималната вредност за нарача изнесува 600 денари, доколку имате мала квадратура која реално би изнесувала по 600 денари истата ќе се заокружи на 600 денари. Aко вие се одлучите да ги носите теписите кај нас тогаш ќе ви се наплати колку што има квадратура. Цени: 60 ден м2 за синтетички теписи 70 ден м2 за бушави теписи/ кинеска волна 80 ден м2 волнени персиски теписи и кожа свила или комбинација
  • Име на контакт лице:Фкср Алди
  • Адреса:Славеј Планина 83
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 423423
  • Телефон #:02 3131216  023131216

  корисничка поддршка