00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Фкср Алди

  • Опис на компанијата:Нашата компанија нуди најквалитетна услуга во сферата на перење теписи. Ги обезбедивме најсобремените машини за перење теписи од својот вид, избравме најквалитетен шампон и никогаш не штедевме со цел да ви понудиме најквалитетна услуга на вас драги тековни и потенцијални клиенти. Затоа од сега, заборавете ја грижата за перење на вашите теписи, заборавете на досегашните конвенционални начини на перење теписи. Ние постоиме тука за вас. Можете да вршете порачки преку мејл, Facebook,телефон или да дојдете лично на нашата локација и слобoдно да набљудувате како се врши процесот на перење. Вие ќе бидете тие кои ќе зборуваат за квалитетот на нашата услуга. Ограничувања: Сите теписи кои во ширина се поголеми од 2.5 метри нема да може да се перат кај нас и доколку вашите теписи се пошироки од 2.5 метри обратете се на друго место. Минималната вредност за нарача изнесува 600 денари, доколку имате мала квадратура која реално би изнесувала по 600 денари истата ќе се заокружи на 600 денари. Aко вие се одлучите да ги носите теписите кај нас тогаш ќе ви се наплати колку што има квадратура. Цени: 60 ден м2 за синтетички теписи 70 ден м2 за бушави теписи/ кинеска волна 80 ден м2 волнени персиски теписи и кожа свила или комбинација
  • Име на контакт лице:Фкср Алди
  • Адреса:Славеј Планина 83
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 423423
  • Телефон #:02 3131216

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи1
Член од24 Апр, 2018
Последна промена12:59:27 , 13 Јун, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка