00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Генерално чистење на поголеми објекти


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Генерално чистење на поголеми објекти (индустриски хали, спортски сали, сервиси, ресторани, хотели и др.) ДТУ Стед Комерц со проширениот број на професионално обучени вработени околу 120 и со техничката опременост од високо професионално машини, усисивачи, скали, скелиња, современ возен парк како и организираност од страна на менаџерскиот тим може со гордоста да гарантира ГЕНЕРАЛНО И КОНТИНУИРАНО одржување на хигиена во најголеми објекти
 • Продавач:Стед комерц
 • профил на компанијата

  Стед комерц

  • Опис на компанијата:ДТУ Стед Комерц дооел Скопје, 24 година се претставува со професионално одржување на хигиената, пренесувајќи го искуството од повеке западни земји од кои водечка и главна инспирација за спроведување на оваа идеја е Шведска, од каде потекнува и самото име СТЕД фирма кое значи фирма за чистење. Црпејќи ги искуствата од западноевропските земји во изминатиот период успеавме да обучиме и квалификуваме голем број на стручни кадри од оваа област и со гордост можеме да кажеме дека дел од нив денес ни се и конкуренти на нашиот пазар, благодарејќе на одржаните семинари, обуки и посети на странски земји и саеми. Со својата менаџерска, техничко-технолошка и кадровска структура на високо квалификувани хигиеничари од секаков профил, нашето претпријатие е максимално спремно да одговори на сите предизвици во делот на стручно, квалитетно, ефикасно, со најсовремени средства и материјали, современ возен парк и по многу реални цени извршување на услугите.
  • Име на контакт лице:Сашко
  • Адреса:Ордан Пиперката 12А
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023120445
  • Факс #:023109863
  • Локација на мапа:Прикажи  023120445

  корисничка поддршка