00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Стед комерц

  • Опис на компанијата:ДТУ Стед Комерц дооел Скопје, 24 година се претставува со професионално одржување на хигиената, пренесувајќи го искуството од повеке западни земји од кои водечка и главна инспирација за спроведување на оваа идеја е Шведска, од каде потекнува и самото име СТЕД фирма кое значи фирма за чистење. Црпејќи ги искуствата од западноевропските земји во изминатиот период успеавме да обучиме и квалификуваме голем број на стручни кадри од оваа област и со гордост можеме да кажеме дека дел од нив денес ни се и конкуренти на нашиот пазар, благодарејќе на одржаните семинари, обуки и посети на странски земји и саеми. Со својата менаџерска, техничко-технолошка и кадровска структура на високо квалификувани хигиеничари од секаков профил, нашето претпријатие е максимално спремно да одговори на сите предизвици во делот на стручно, квалитетно, ефикасно, со најсовремени средства и материјали, современ возен парк и по многу реални цени извршување на услугите.
  • Име на контакт лице:Сашко
  • Адреса:Ордан Пиперката 12А
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023120445
  • Факс #:023109863
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи7
Член од19 Окт, 2012
Последна промена08:37:28 , 09 Авг, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка