00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сервис на системи за греење, ладење, вентилација и климатизација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ИЦС ГРУП врши сервисирање и одржување на системи за греење, ладење, вентилација и климатизација. Имаме професионален пристап во пост продажниот период на инсталираните системи - сервисирање и одржување. Располагаме со сопствени екипи за сервисирање и одржување. Нашите сервисири поседуваат сертификати за ракување и сервисирање на ладилни и клима уреди.

  тел.за контакт : (02) 2 718 996
  e-mail:service@icsgroup.mk
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ИЦС Груп
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка