00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Семеен пакет - осигурување за целото семејство


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Зошто да купите семеен пакет?
  Убедени сме дека најголемата вредност на овој пакет е тоа што тој нуди осигурување на:

  вашата инвестиција во домот и во подвижниот имот ако тие се оштетат од некои од опфатените ризици;
  вашата одговорност кон трети лица, доколку со својот осигурен имот направите штета кон нив;
  каско-осигурување на моторните возила;
  непланираните трошоци што може да произлезат од последиците од незгода на некој од членовите на семејството.
  Попусти
  Ова е економична полиса за куќата, станот, викендичката, автомобилот и за членовите на семејството со максимални попусти.

  Во зависност од тоа дали ќе одберете два или три вида осигурување во комбинација, покрај многуте попусти по видовите поединечно, добивате екстрапопусти за пакетот на осигурување:

  за 2 вида осигурување – 10% попуст на вкупната премија;
  за 3 вида осигурување – 12,5% попуст на вкупната премија.
  Плаќање на премија
  Премијата може да ја платите во готово и да добиете 5% попуст. Или, да одберете плаќање на рати, и тоа на максимум 12 рати, без камата.

 • профил на компанијата

  Осигурување Македонија

  • Опис на компанијата: Осигурување Македонија а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп е симбол за осигурување во Македонија, како и за доверба, за сигурност и за финансиска стабилност. Основано е во 1945 година како Државен осигурителен завод и познато како ДОЗ, ЗОИЛ, КЈУБИ и сега со новото име – ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА. Со последното преземање во 2013 година, стана дел од Vienna Insurance Group (VIG). Компанијата има големо искуство и познавање на осигурителната индустрија и успешно се усогласува со модерните текови на пазарот, што обезбедува најдобра услуга и квалитетна осигурителна понуда за клиентите. Обезбедуваме широк спектар на врвни решенија за осигурување и за реосигурување: имотни осигурувања; осигурување на лица од незгода (несреќен случај); осигурување на моторни возила; осигурување транспорт; осигурување одговорност; патничко осигурување. Мисија Обезбедуваме врвно осигурување за своите клиенти преку одлични полиси, најдобра услуга во продажбата на осигурување и при обесштетување. Ја цениме довербата на сите свои клиенти како највредно нешто и возвраќаме со супериорна и долгорочна финансиска стабилност и сигурност. Преку современ пристап и прием во осигурувањето, управувавме со ризиците фокусирано и со разбирање. Посветени сме на стручната поддршка на своите претставници од продажбата. Фокусирани сме на ефикасна услуга за клиентите. Покрај продажниот дел, особено сме горди на финансиски супериорната и квалитетна услуга при настаната штета од осигурен ризик. Вредности Корпоративното однесување во Виена Иншуренс Груп кон вработените, кон клиентите и кон акционерите е водено од начелото за кредибилитет и за интегритет, лидерството за мали и за големи прашања, задоволството на клиентите, разновидноста и од еднаквите можности. Осигурување Македонија во потполност ги негува корпоративните вредности на Групацијата: Кредибилитет и интегритет Веродостојноста и интегритетот се нашите главни приоритети. Секој од нас носи лична одговорност за највисоките стандарди на однесување, на кредиби
  • Име на контакт лице:Снежана Комненовиќ
  • Адреса:11-ти Октомври 25
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023115188
  • Факс #:023137154
  • Локација на мапа:Прикажи  023115188

  корисничка поддршка