00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Осигурување Македонија

  • Опис на компанијата: Осигурување Македонија а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп е симбол за осигурување во Македонија, како и за доверба, за сигурност и за финансиска стабилност. Основано е во 1945 година како Државен осигурителен завод и познато како ДОЗ, ЗОИЛ, КЈУБИ и сега со новото име – ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА. Со последното преземање во 2013 година, стана дел од Vienna Insurance Group (VIG). Компанијата има големо искуство и познавање на осигурителната индустрија и успешно се усогласува со модерните текови на пазарот, што обезбедува најдобра услуга и квалитетна осигурителна понуда за клиентите. Обезбедуваме широк спектар на врвни решенија за осигурување и за реосигурување: имотни осигурувања; осигурување на лица од незгода (несреќен случај); осигурување на моторни возила; осигурување транспорт; осигурување одговорност; патничко осигурување. Мисија Обезбедуваме врвно осигурување за своите клиенти преку одлични полиси, најдобра услуга во продажбата на осигурување и при обесштетување. Ја цениме довербата на сите свои клиенти како највредно нешто и возвраќаме со супериорна и долгорочна финансиска стабилност и сигурност. Преку современ пристап и прием во осигурувањето, управувавме со ризиците фокусирано и со разбирање. Посветени сме на стручната поддршка на своите претставници од продажбата. Фокусирани сме на ефикасна услуга за клиентите. Покрај продажниот дел, особено сме горди на финансиски супериорната и квалитетна услуга при настаната штета од осигурен ризик. Вредности Корпоративното однесување во Виена Иншуренс Груп кон вработените, кон клиентите и кон акционерите е водено од начелото за кредибилитет и за интегритет, лидерството за мали и за големи прашања, задоволството на клиентите, разновидноста и од еднаквите можности. Осигурување Македонија во потполност ги негува корпоративните вредности на Групацијата: Кредибилитет и интегритет Веродостојноста и интегритетот се нашите главни приоритети. Секој од нас носи лична одговорност за највисоките стандарди на однесување, на кредиби
  • Име на контакт лице:Снежана Комненовиќ
  • Адреса:11-ти Октомври 25
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023115188
  • Факс #:023137154
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи7
Член од14 Јун, 2012
Последна промена12:25:59 , 21 Јан, 2016
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка