00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Организација на транспорт


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Испораката на стоки е обезбедено од страна на сопствените капацитети и широка мрежа на партнери, преку патниот, железничкиот, авионскиот и поморскот транспорт.

  Испораката ги опфаќа сите видови на стоки, транспорт на помали пратки
  (брзи врата-до-врата испораки), превоз на контејнери, товар од исклучителни димензии и други товари кои имаат потреба специјални транспортни решенија.
  Копнен превоз
  Поморски превоз
  Авионски превоз

  Превоз на стока со модерна опрема
  Сите возила во сопственост на Виатор & Вектор се опремени за транспорт на опасни материјали во согласност со Европската спогодба за меѓународен превоз на опасни стоки во патниот сообраќај (ADR) и дополнително се опремени со најновата телекомуникациска технологија (GPS, GSM , SMS порака), што овозможува следење на локацијата и статусот на пратките во секое време.
 • профил на компанијата

  Виатор и Вектор

  • Опис на компанијата:Ние сме една од водечките македонски компании во областа на шпедитерските услуги, одговорни кон нашите клиенти, нашите вработени и животната средина. Квалитет, доверба и традицијата на пазарот се вредностите што ги извршуваме. Со исполнување на највисоките стандарди кои ги обезбеди добрата логистичка поддршка која опфаќа пренос или транспорт услуги практично во сите европски земји, во соработка со нашите партнери, ние исто така нудиме организацијата на поморски и воздушен транспорт низ целиот свет.
  • Име на контакт лице:Viator i Vektor
  • Адреса:бул.АСНОМ 74-б (АВНОЈ)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022454061; 022454062
  • Факс #:022454064
  • Локација на мапа:Прикажи  022454061022454062

  корисничка поддршка