00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Царинско посредување


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Виатор и Вектор ДОО Скопје е прва шпедиција во просториите на поранешна Југославија, со 50 годишна традиција и искуство во работењето. Имаме развиено сопствена мрежа на испостави на целата територија на Република Македонија и тоа : Испостави во внатрешноста: • Терминал Скопје, Аеродром Александар Велики • Скопје, Битола, Куманово, Гевгелија, Струмица, Штип, Струга, Делчево и Кавадарци Гранични испостави: • Табановце, Ново Село, Кафасан, Богородица и Делчево Тоа овозмозува навремено,брзо и квалитетно организирање на царинското посредување при увоз,извоз и транзит на стока. За таа цел ги поседуваме и сите потребни банкарски гаранции: за одложено плакање на царина и ДДВ, гаранција за привремен увоз , како и гаранција за обавување на транзитни стоки и тоа за секој вид на стока (акцизни-цигари, алкохол, нафта и нафтени деривати ...). Преку нашиот доминатен сопственик Скупина Виатор и Вектор Љубљана Словенија застапени сме и во Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина,Чешка и Романија, а со тоа и можноста за нудење на дополнителни логистички услуги и на овие простори. Стручноста на вработените е потврдена со 38-те лиценци издадени од Царинска Управа на Р.Македонија,врз база на успешно положениот испит за професионална компететност.
 • профил на компанијата

  Виатор и Вектор

  • Опис на компанијата:Ние сме една од водечките македонски компании во областа на шпедитерските услуги, одговорни кон нашите клиенти, нашите вработени и животната средина. Квалитет, доверба и традицијата на пазарот се вредностите што ги извршуваме. Со исполнување на највисоките стандарди кои ги обезбеди добрата логистичка поддршка која опфаќа пренос или транспорт услуги практично во сите европски земји, во соработка со нашите партнери, ние исто така нудиме организацијата на поморски и воздушен транспорт низ целиот свет.
  • Име на контакт лице:Viator i Vektor
  • Адреса:бул.АСНОМ 74-б (АВНОЈ)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022454061; 022454062
  • Факс #:022454064
  • Локација на мапа:Прикажи  022454061022454062

  корисничка поддршка