00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Организација на конференции, семинари, конгреси, работилници


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Целосна подготовка и организирање на семинари, конгреси, конференции, работилници.
  Нашите услуги вклучуваат:
  • Буџетирање (предлог буџет, финансиско управување, изготвување извештаи);
  • Превоз (превоз од и до аеродром/сместување/место на одржување на настанот, VIP превоз);
  • Сместување (предлози/понуди за соодветни локации, резервации, регистрација);
  • Угостителски услуги (обезбедување угостителски услуги во текот на конференциите и настаните за поврзување и вмрежување);
  • Опрема (обезбедување на сите видови потребна опрема – конференциска опрема, аудиовизуелна опрема, опрема за симултано толкување);

  • Изготвување документи (пишување, превод, печатење и дистрибуција на сите видови документи и материјали);

  • Конференциски материјали (печатење и управување со покани, списоци на гости/регистрациски списоци, натписи со имиња, папки, тетратки, пенкала);
  • Ангажирање персонал за поддршка (хостеси, толкувачи, техничари);
  • Координирање и поддршка за сите процеси на лице место
 • профил на компанијата

  Конгресен сервисен центар

  • Опис на компанијата:КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР предвидува комплетна техничка помош во организирање на семинари, работилници, тркалезна маса, на јавни дебати, конференции и конгреси. КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР дава писмени преводи на следниве јазици (наведени во азбучен редослед): Албански, Арапски, Бугарски, Каталонски, Кинески, Хрватски, Чешки, Дански, Холандски, Англиски, Француски, Германски, Грчки, Хебрејски, Унгарски, Италијански, Јапонски, Македонски, Молдавски, Норвешки, Полски, Португалски, Романски, Руски, Српски, Словачки, Словенечки, Шпански, Шведски, Турски, Украински.
  • Име на контакт лице:Јове Тодоровски
  • Адреса:Дебарца 10
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023230967
  • Факс #:023230967
  • Локација на мапа:Прикажи  023230967

  корисничка поддршка