00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Информатичка опрема за конференции


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Информатичка опрема:
  * Компјутери и монитори
  * Лаптоп компјутери
  * Мултифункционални машини(факс/печатач/скенер)
  * Фотокопири
  * Ласерски црно-бел печатачи
  * Ласерски колор печатачи. ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ е компанија која нуди високо квалитетни услуги во делот на изнајмувањето на опрема за симултан превод, аудио опрема, видео опрема како и презентациска опрема како и нуди разни услуги во делот на организирање и супервизирање на најразлични настани (семинари, конференции, обуки, конгреси итн.).
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Фрагмент комуникации

  • Опис на компанијата:Фрагмент Комуникации е компанија која во Македонија и регионот веќе неколку години нуди високо квалитетни услуги во делот на изнајмувањето на опрема за симултан превод, аудио опрема, видео опрема како и презентациска опрема како и нуди разни услуги во делот на организирање и супервизирање на најразлични настани (семинари, конференции, обуки, конгреси итн.) Секогаш на нашите клиенти делуваме консултантски, со цел да се обезбеди и реализира вистинското барање за потреба на клиентите, ова секако го потврдува и големиот број на задоволни клиенти.
  • Име на контакт лице:Дарко
  • Адреса:бул.Јане сандански 56-1/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(070)228672
  • Факс #:022450826
  • Локација на мапа:Прикажи  070228672

  корисничка поддршка