00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Веб сајт дизајн - МУЛТИМЕДИЈА

25%заштеда

Веб сајт дизајн - МУЛТИМЕДИЈА

Цената е со вклучен ДДВ
42.000 ден. 31.500 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Оригинален дизајн; До 15 подстрани; Flash Анимацији или HTML5; www.vashetoime.com; 1 година хостирање; Неограничено е-маил адреси; Неограничен простор; До 300 профи фотографии; Обработка на 30 фотографии; Оптимизација и пријавување на големите пребарувачи; Форма за комуникација; Гратис 1 Flash веб реклама; Гратис 3 е-пошта промоции; Facebook бизнис страница; Гратис дополнувања во првиот месец; Компатабилност со мобилните прелистувачи; Потребен ви е сајт што отскокнува од конкуренцијата? Сакате да ја презентирате вашата приказна во најдобро светло користејки слики, звуци, музика и видео? Тогаш ова е вашиот пакет. Професионално фотографирање и поставување на повеќе фото галерии. Прикладни анимации, комплетно CSS дизајнирање и оптимизација за популарните мобилни платформи. Изработка на 3 прилагодени е-пораки за промоција на вашиот нов сајт.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:АТД
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:Доживотна
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  АТД

  • Опис на компанијата:http://moedete.mk Најголемиот степен на развивање кај децата се случува во најраната возраст. За жал, децата од неанглиско говорно подрачје се соочени со недостаток на квалитетни едукативни содржини, а тоа е сè повпечатливо кај помалите заедници. Со користење на предностите кои ги нудат новите технологии, моедете.мк е фокусирано на развивање на висококвалитетни едукативни пакети на мајчин јазик по пристапни цени. Зошто Состојбите во нашето образование, недостатокот на квалитетни содржини на мајчин јазик, како и традиционалниот модел на едукација (ист пристап за сите), не ги искористуваат предностите на иновациите од денешницата. Како Учењето преку друштвен ангажман, како и соодветно дизајнирани и анимирани содржини е забавно. А, кој не сака да се забавува? :) Запознавање: Користејќи персонализирани материјали учителот (старателот) го запознава детето со темата и преку основни прашања и објаснувања го мотивира детето, му ја укажува целта и што ќе му биде потребно да ја достигне истата. Вежбање: Со задавање на забавни предизвици детето преку игри и интерактивни содржини го надградува своето знаење. Во оваа фаза детето прави стратегија, ги користи своите вештини и навики, и преку завршување на задачите учи, истражува и вежба. Примена: Во оваа фаза децата преку дела, игри, презентации, тимски или поединечно го применуваат и демонстрираат стекнатото знаење, со што се создава одговорност и поголема мотивација, како и анализа како го стекнале тоа знаење. Со што Користејќи го мајчиниот јазик, квалитетно дизајнирани и печатени материјали, оптимизирани веб апликации и игри, играчки, друштвени игри...
  • Име на контакт лице:Александар Тримчевски
  • Адреса:бул.В.С.Бато 8-А-1/23
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071322662
  • Телефон #:071322662
  • Факс #:071322662
  • Локација на мапа:Прикажи  071322662

  корисничка поддршка