00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

АТД

  • Опис на компанијата:http://moedete.mk Најголемиот степен на развивање кај децата се случува во најраната возраст. За жал, децата од неанглиско говорно подрачје се соочени со недостаток на квалитетни едукативни содржини, а тоа е сè повпечатливо кај помалите заедници. Со користење на предностите кои ги нудат новите технологии, моедете.мк е фокусирано на развивање на висококвалитетни едукативни пакети на мајчин јазик по пристапни цени. Зошто Состојбите во нашето образование, недостатокот на квалитетни содржини на мајчин јазик, како и традиционалниот модел на едукација (ист пристап за сите), не ги искористуваат предностите на иновациите од денешницата. Како Учењето преку друштвен ангажман, како и соодветно дизајнирани и анимирани содржини е забавно. А, кој не сака да се забавува? :) Запознавање: Користејќи персонализирани материјали учителот (старателот) го запознава детето со темата и преку основни прашања и објаснувања го мотивира детето, му ја укажува целта и што ќе му биде потребно да ја достигне истата. Вежбање: Со задавање на забавни предизвици детето преку игри и интерактивни содржини го надградува своето знаење. Во оваа фаза детето прави стратегија, ги користи своите вештини и навики, и преку завршување на задачите учи, истражува и вежба. Примена: Во оваа фаза децата преку дела, игри, презентации, тимски или поединечно го применуваат и демонстрираат стекнатото знаење, со што се создава одговорност и поголема мотивација, како и анализа како го стекнале тоа знаење. Со што Користејќи го мајчиниот јазик, квалитетно дизајнирани и печатени материјали, оптимизирани веб апликации и игри, играчки, друштвени игри...
  • Име на контакт лице:Александар Тримчевски
  • Адреса:бул.В.С.Бато 8-А-1/23
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071322662
  • Телефон #:071322662
  • Факс #:071322662
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Ја следат2
Број на производи10
Член од02 Апр, 2012
Последна промена12:56:55 , 06 Авг, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка