00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Реклама на www.zk.mk


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Онлајн пребарување со кое Ви помагаме едноставно да ги пронајдете вистинските информации. Рекламирај се на www.zk.mk Стигнете до повеќе корисници! 1. ВЕБ ПРЕЗЕНТАЦИЈА - Висок приоритет во листингот за соодветната дејност - Комплетни контакт информации за компанијата (Адреса, Телефон, Мапа на локацијата, Е-mail, web) - Лого на фирмата - Краток профил на фирмата (до 1000 карактери) - на Македонски, Албански и Англиски јазик - Слики на Ваши производи или актуелни понуди со линк до Вашата веб страна - До 6 икони (симболи) - Работно време *Дополнителни опции: - Највисок приоритет во одредена дејност (прва позиција) - Веб презентација со приоритет во дополнителна дејност годишно - Веб презентација со приоритет за дополнителна локацијагодишно 2. ИНФО ЛИСТИНГ СО ПРИОРИТЕТ - Понизок приоритет - Основни контакт информации за компанијата - Краток профил на фирмата (до 500 карактери) - на Македонски, Албански и Англиски јазик - До 3 икони (симболи) - Работно време 3. СПОНЗОРИРАН ЛИНК - Содржи наслов, текст, линк и лого - Воочливо за клиентите кои пребаруваат во вашите дејности - Линк до вашата конкретна понуда 4. ЧЕЛЕН БАНЕР 5. КОНТЕКСТУАЛЕН БАНЕР.
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Р3 Инфомедиа
 • профил на компанијата

  Р3 Инфомедиа

  • Опис на компанијата:Златна Книга (Р3 Инфомедиа) е водечки бизнис адресар во Македонија избран за Супербренд за Македонија за 2009 и 2011 година. www.zk.com.mk е една од 40-те најпосетувани локални веб страни во Македонија и е достапна на македонски, англиски и албански јазик.
  • Име на контакт лице:Владимир Вецовски
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 42/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 246801
  • Телефон #:02 3177888
  • Факс #:02 3178488
  • Локација на мапа:Прикажи  023177888

  корисничка поддршка