00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Соба контејнер модул


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:

  - Стандардна 20 ft:
  * Должина: 6058 mm
  * Ширина: 2438 и 2990 mm
  * Висина: 2.800 mm
  - Модул стандард 10 ft:
  * Должина: 2990 mm
  * Ширина: 2438 mm
  * Висина: 2.800 mm
  - Министерот за внатрешни:
  * клупи
  * Wwivel столици
  * маси
  * столици
  * кабинети
  * полици
  * шкафовите
  * Deds (душеци)
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка