00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Изведба на водоснабдување (водовод)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Основна дејност на АД ЕНЕРГОМОНТ Скопје е изведување на атмосферска и фекална канализација, внатрешен и надворешен водовод со санитарни уреди, системи за водоснабдување со сите пратечки градежни објекти на населени места со пумпни станици и резервоари и хидрофорски построења, како и топловодни канали, подстаници,и инсталација за внатрешно греење.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Енергомонт
 • профил на компанијата

  Енергомонт

  • Опис на компанијата:Моментално во АД ЕНЕРГОМОНТ Скопје се вработени 49 работника, и тоа исклучиво високо квалитетен стручен кадар од инженери, техничари и квалификуван и високо квалификуван кадар за оваа бранша. Од основниот капитал располага со деловен простор: станбена зграда, бараки и магацински простор на ул.Трета Македонска Бригада ББ, Скопје, како и сопствен возен парк. Основна дејност на АД ЕНЕРГОМОНТ Скопје е изведување на атмосферска и фекална канализација, внатрешен и надворешен водовод со санитарни уреди, системи за водоснабдување со сите пратечки градежни објекти на населени места со пумпни станици и резервоари и хидрофорски построенја, како и топловодни канали, подстаници,и инсталација за внатрешно греење. Во нашата фирма постои и посебна Е.Е. за изведба на електроинсталации. Во тековното работење на АД ЕНЕРГОМОНТ Скопје има изведено огромен број на објекти во земјава и странство, а ке ги наброиме позначајните. Голем број на станбени објекти во Скопје и др.градови низ Републикава и поранешна СФРЈ, како и странство во Германија, Чешка, Русија, Ирак и Италија.
  • Име на контакт лице:Енергомонт
  • Адреса:бул.3-та Македонска Бригада б.б.
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/2443880
  • Локација на мапа:Прикажи  022443880

  корисничка поддршка