00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Функционални и современи дизајн решнија за внатрешно уредување


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Биро проект - функционални и современи дизајн решнија за внатрешно уредување.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Биро Проект
 • профил на компанијата

  Биро Проект

  • Опис на компанијата:„Биро проект“ ДООЕЛ Скопје е компанија основана во 2002 година која нуди услуги од областа на проектирањето, маркетингот, хортикултурата и проценка на недвижен имот. Лиценцирани за проектирање на сите видови приватни и јавни објекти. - Изработка на проекти (со сите потребни фази), елаборати и студии, потребни за добивање одобрениe за градење и друга неопходна документација - Реконструкциja, реновирањe и адаптациja на сите видови објекти - Ентериерно уредување и дизајн на мебел - Посредување при изведба - Проектантски надзор при изведба - 3D приказ на објекти Биро Проект поседува: А лиценца за проектирањe на градби од прва и втора категорија А овластување за проектирање, ревизија и надзор • Маркетинг Графички дизајн на рекламен материјал Креирање и развој на бренд идентитет Интернет маркетинг Планирање и организирање на промотивни активности и настани • Хортикултурно уредување Проектирање на надворешен простор (дворови, тераси, паркови) Проектирање на внатрешен простор (станови, канцеларии) 3D приказ на просторот Изведба и стручен надзор Одржување на секаков вид зелени површини • Процена на недвижен имот Станови и куќи Деловни простории и помошни објекти Магацини,стоваришта, производни хали Хотели, мотели, одморалишта Бензиски пумпи Земјиште (градежно изградено и градежно неизградено)
  • Име на контакт лице:Биро Проект
  • Адреса:Васил Ѓоргов 21-2/8
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3243792
  • Телефон #:02 3243790
  • Факс #:02 3109311  023243790

  корисничка поддршка