00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сертификација на Систем за управување со ИТ услуги ISO 20000-1


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Придобивки од сертификација на Стандардот ISO 20000-1:

  Ги усогласува ИТ услугите со деловната стратегија на компанијата;
  Обезбедува поконзистентен пристап во ИТ услугите преку дефинриање на ИТ терминологијата
  Креира формална рамка за подобрување и управување со услугите;
  Обезбедува интегриран процес на испорака на ИТ услугите;
  Обезбедува креитериуми за мерење на перформансите;
  Го подобрува имиџот на компанијата на пазарот;
  Ги намалува ризиците и трошоците.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Интерцерт
 • профил на компанијата

  Интерцерт

  • Опис на компанијата:ИНТЕРЦЕРТ дооел Скопје е формирано како независно сертификациско тело, акредитирано да врши сертификација и едукација на Системите за управување според ISO стандардите. Интерцерт спроведува сертификација на државни институции, јавни претпријатија и на компании од приватниот сектор. Располага со висококвалификуван, професионален тим на етаблирани оценувачи со долгогодишно искуство во областа на оценувањето на Стандарди. Интерцерт нуди меѓународно признати, акредитирани ISO сертификати и со своите активности им помага на компаниите во подобрување на имиџот и конкурентноста, можност за настап на тендери, интеграција во меѓународниот пазар, и со тоа, зголемување на успешноста и профитот на компанијата.
  • Име на контакт лице:/
  • Адреса:Дебарца 6
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076/ 258-052
  • Телефон #:02/ 6158-899  026158899

  корисничка поддршка