00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Интерцерт

  • Опис на компанијата:ИНТЕРЦЕРТ дооел Скопје е формирано како независно сертификациско тело, акредитирано да врши сертификација и едукација на Системите за управување според ISO стандардите. Интерцерт спроведува сертификација на државни институции, јавни претпријатија и на компании од приватниот сектор. Располага со висококвалификуван, професионален тим на етаблирани оценувачи со долгогодишно искуство во областа на оценувањето на Стандарди. Интерцерт нуди меѓународно признати, акредитирани ISO сертификати и со своите активности им помага на компаниите во подобрување на имиџот и конкурентноста, можност за настап на тендери, интеграција во меѓународниот пазар, и со тоа, зголемување на успешноста и профитот на компанијата.
  • Име на контакт лице:/
  • Адреса:Дебарца 6
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076/ 258-052
  • Телефон #:02/ 6158-899

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи11
Член од05 Апр, 2016
Последна промена13:34:57 , 05 Апр, 2016
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка