00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TOSHIBA Shorai PREMIUM 2 Luxury inverter клима уред (R32) RAS-B24J2KVRG-E / RAS-24J2AVRG-E

23%заштеда

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Toshiba Toshiba Shorai Premium
  RAS-B24J2KVRG-E / RAS-24J2AVRG-E

  Капацитет – ладење/ греење (kW)
  7,0 (1,5 ÷ 7,7) / 8,1 (1,6 ÷ 8,8)

  • A++ висока енергетска класа на ладење / греење (за средна климатска зона)
  • Најнова TWIN ROTARY компресорска технолгија
  • Murata (made in Japan) Ionizer + Plasma електростатски филтер
  • ON Demand Defrost, 3D Air Flow, Quiet mode, Hi Power
  • ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашест филтр
  • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 100,00 euro)
  • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15÷46⁰C
  • Опсег на работа греење – надворешна температура од -15÷24⁰C
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи
  21%заштеда
  Цена со ДДВ:115.000 ден. 90.000 ден.

  TOSHIBA Shorai PREMIUM 2 Luxury inv ...

  20%заштеда
  Цена со ДДВ:100.000 ден. 80.000 ден.

  TOSHIBA Shorai PREMIUM 18 Luxury in ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:66.990 ден. 61.990 ден.

  CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QH ...

  8%заштеда
  Цена со ДДВ:46.990 ден. 42.990 ден.

  CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QH ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:76.000 ден. 70.224 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge inverter

  8%заштеда
  Цена со ДДВ:61.990 ден. 56.990 ден.

  TOSHIBA Seiya inverter
  023061466

  корисничка поддршка