00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E Daiseikai


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:NEW!!! TOSHIBA DAISEIKAI 9 invеrter клима уреди (R32):

  • Високи SCOP и SЕЕR одневеројатни 10,5 !!!
  • A+++ највисока енергетска класа при греење/ладење
  • Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
  • 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазмајонизирачки филтер
  • неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
  • нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20dB)
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC

  Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E Daiseikai3,5 (0,90 ÷ 4,20) / 4,0 (0,80 ÷ 6,50)
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи
  12%заштеда
  Цена со ДДВ:68.890 ден. 59.990 ден.

  Toshiba RAS-16PKVSG-E / RAS-16PAVSG ...

  Цена со ДДВ:38.990 ден.

  Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AV ...

  Цена со ДДВ:49.990 ден.

  Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16J2AV ...

  Цена со ДДВ:36.990 ден.

  Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Inf ...

  Цена со ДДВ:52.990 ден.

  Carrier 42QHB18D8S / 38QHB18D8S Inf ...
  023061466

  корисничка поддршка