00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AVG-E Seiya

Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AVG-E Seiya

Цената е со вклучен ДДВ
43.490 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:TOSHIBA Seiya inverter клима уреди (R32):

  • A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
  • DC Hybrid Inverter технологија
  • функција самочистење со антипрашлест филтер
  • исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
  • опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата)
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC

  Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AVG-E Seiya3,3 (1,00 ÷ 3,60) / 3,6 (1,10 ÷ 4,50)
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:17
  • Локација на мапа:Прикажи
  12%заштеда
  Цена со ДДВ:64.990 ден. 56.990 ден.

  Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16J2AV ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:64.990 ден. 59.990 ден.

  Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16E2AV ...

  8%заштеда
  Цена со ДДВ:61.990 ден. 56.990 ден.

  TOSHIBA Seiya inverter

  Цена со ДДВ:306.000 ден.

  Haier ATW Super Aqua

  Цена со ДДВ:49.990 ден.

  Toshiba RAS-B13E2KVG-E / RAS-13E2AV ...

  16%заштеда
  Цена со ДДВ:78.990 ден. 65.990 ден.

  Toshiba Shorai Edge White
  023061466

  корисничка поддршка