00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

GOE BIOCLEAN CONCENTRATE


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Силен индустриски концентрат, дизајниран за чистење на одводни системи, септички системи и пречистителни станици за отпадни води. Го забрзува природниот процес на разградување на СЧ (Суспендирани честички), ги подобрува БПК (Биолошката побарувачка за кислород) и ХПК (Хемиската побарувача за кислород) во пречистителните станици, притоа елиминирајки ги сите штетни миризби во текот на тој процес. Максимална ефикасност се постигнува кога се користи заедно со WASHDOWN, а со тоа се создава подобра и побезбедна работна средина. Произведен од GOE Australia Pty Ltd по модерна био-ензимска технологија, го забрзува разградувањето на широкиот опсег органски материи и ги елиминира непријатните миризби како амонијак и сулфур водород во тој процес. Разновидната функционалност го прави производот да има широка примена во повеќе индустрии како: пречистителни станици за отпадни води, фабрики за производство и преработка на храна, кланици, фарми за животни, депонии, компостарници, индустрии за аквакултура итн. Го подобрува квалитетот и ги прочистува отпадните води, забрзувајќи го разгрдувањето на органскиот отпад, намалувајќи го загадувањето до прифатливи нивоа за светските регулативи. Најголема примена има во елиминирањето на непријатните миризби. Лабораториски испитувања покажаа дека GOE BIOCLEAN е подеднакво ефикасен во отстранување на миризбите кои се во гасовита, но и во течна состојба. Доколку постои проблем со непријатни миризби, GOE BIOCLEAN е решението!

  БЕНЕФИТИ:
  -Ја редуцира потребата од тешки и опасни хемикалии за чистење!
  - Ги намалува трошоците за испумпување!
  - Ги разградува насобраните маснотии, масла, човечки отпад – дури и влакна – во одводот!
  - 100% безбеден и едноставен за употреба!
  - Го продолжува животниот век на јамата,
  здрава септичка јама е јама без мирис.

  СОСТАВ: Вода, ензими, есенцијални масла.
  СЕРТИФИКАТИ И ОДОБРЕНИЈА: AQIS, APVMA, WA HALAL, GECA, Australian-made campaign, AVA Singapore, SA Water, Water Corp., Одобрение од Министерство за здравство-Биро за лекови на Р.М. бр.15-4945/2 од 11.08.2014 год.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ГОЕ Европа
 • Земја на потекло:Австралија
 • Гаранција:2 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ГОЕ Европа

  • Опис на компанијата:НАШАТА ПРИКАЗНА: Полека но сигурно, популацијата на нашата планета почнува да разбира дека треба да почнеме да се однесуваме пољубезно со светот во кој живееме. После години на злоупотреба, од сечење хектар по хектар дождовни шуми, до катастрофални излевања на нафта и децении немилосрдно загадување, ја ставија нашата прекрасна земја во реална опасност. Конечно, владите ширум светот почнаа да применуваат мерки за да помогнат во одржувањето на нашата планета насмеана - и Вие можете да дадете придонес исто така. Производите за чистење во домаќинствата и индустријата може да бидат многу штетни за здравјето на Земјата. Оние мали дијаграми со риби кои умираат, неплодни дрвја и суви предели веќе се појавуваат на многу од шишињата за чистење, од средства за чистење на тоалети до средства за мебел. МИСИЈА: Наша мисија е да им помогнеме на луѓето и компаниите ефикасно да ја одржуваат хигиената и управуваат со својот отпад, нудејќи природни, поздрави производи за чистење кои не ја загрозуваат безбедноста и благосостојбата на идните генерации. Ние сме група млади луѓе кои веруваат во коегзистенција со природниот свет. ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА: Брендот - "GOE", основан 1992. год. е посветен на производство на природна палета производи за чистење и отстранување миризби со примена на био-ензимска технологија. GOE Europe Ltd, чекорејќи успешно на македонскиот пазар веќе 4 години како генерален увозник и претставник на брендот "GOE", од модерниот производствен погон во Перт, западна Австралија, овозможи овие производи да станат достапни и на Европскиот пазар. ПРИДОБИВКИ: - 100% Безбедни за околината, човекот и животните - Широка примена во домаќинствата и индустријата - Елиминација на миризби - 99.99% антибактериска ефикасност! - Економични. Само додадете вода. ДОКУМЕНТИ: THOR Antimicrobial Test Report (99.99%), Australian Made Certificate, Good Environmental Choice Australia Certificate, Food-Safe Declaration, Министерство за здравство на Р.М. - Реш. бр. 15-4944/2 од 11/08/2014
  • Име на контакт лице:Aleksandar
  • Адреса:Ул. Гоце Делчев бр. 34
  • Поштенски број:2000
  • Град:Штип , Македонија
  • Мобилен #:0038978411257
  • Телефон #:0038978411257
  • Година на регистрација:2014
  • Локација на мапа:Прикажи  078411257

  корисничка поддршка