00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Премиум линија „Private Bathroom“


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:
  * Должина: 2,990 мм
  * Ширина: 2,438 мм
  * Висина: 2,800 мм
  * Моќност: 400 V / 32
  * Свежа вода: 3 / 4 "GEKA-приклучок Socket
  * Канализација: HT-цевки NW 100
  - внатрешност:
  * XLED ТВ 32 "
  * Blue-ray Player
  * сензор на чешма
  * тоалети
  * Осветлено Шминка огледало
  * Халогено осветлување
  * 1 Тоалет
  * 1 мијалник за фиока
  * 1 дизајнер Туш 900 x 900mm
  * 1 сапун диспензер
  * 1 греење
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка