00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Канализација резервоар


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:

  * Должина (10 ft): 2,990 мм
  * Должина (20 ft): 6,058 мм
  * Ширина: 2,438 мм
  * Висина: 700 мм
  * Резервоар (10 ft): 5м ³
  * Резервоар (20 ft): 10m ³

  - внатрешност:

  * 2 крајот капи, поцинковани
  * 2-3 чекори, 5м широк

  - Приклучоци:

  * 4 влеза
  * 1 одлив

  - Разно:

  * 1 пред стакло
  * 1 заштрафен засун
  * 2 агли, поцинковани
 • Категорија:Канализација
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка