00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Конзервативна стоматологија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Конзервативна стоматологија: пломбирање, лекување на заби и периапикални процеси без потреба од хируршки интервенции, чистење на забен камен и забни наслаги. Стоматолошката ординација "Молар-дент" има склучено договор со Фонд за здравствено осигурување на Македонија и работиме со сини картони.
 • Категорија:Стоматологија
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Молар-дент
 • профил на компанијата

  Молар-дент

  • Опис на компанијата:Стоматолошка дејност: - Превентивни програми(едукација на деца); - Конзервативна стоматологија ( пломбирање, лекување на заби и периапикални процеси без потреба од хируршки интервенции, чистење на забен камен и забни наслаги; - Стоматолошка Протетика (мобилна и фиксна; - Ортодонција; - Орална хирургија (импланти; - РТГ Панорамикс кабинет; - Заботехничка лабораторија; Стоматолошката ординација "Молар-дент" има склучено договор со Фонд за здравствено осигурување на Македонија и работиме со сини картони.
  • Име на контакт лице:Беким Сали
  • Адреса:Џон Кенеди 1/11
  • Поштенски број:1000
  • Мобилен #:070 524 083
  • Телефон #:070524083
  • Факс #:070
  • Локација на мапа:Прикажи  070524083

  корисничка поддршка