00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Молар-дент

  • Опис на компанијата:Стоматолошка дејност: - Превентивни програми(едукација на деца); - Конзервативна стоматологија ( пломбирање, лекување на заби и периапикални процеси без потреба од хируршки интервенции, чистење на забен камен и забни наслаги; - Стоматолошка Протетика (мобилна и фиксна; - Ортодонција; - Орална хирургија (импланти; - РТГ Панорамикс кабинет; - Заботехничка лабораторија; Стоматолошката ординација "Молар-дент" има склучено договор со Фонд за здравствено осигурување на Македонија и работиме со сини картони.
  • Име на контакт лице:Беким Сали
  • Адреса:Џон Кенеди 1/11
  • Поштенски број:1000
  • Мобилен #:070 524 083
  • Телефон #:070524083
  • Факс #:070
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Број на производи5
Член од25 Апр, 2012
Последна промена14:36:00 , 15 Јан, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка