00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Солена терапија (халотерапија)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Солената терапија (халотерапија) е природен третман на респираторниот тракт, кожата и организмот во целост, со помош на суви аеросоли од природна карпеста сол и други фактори на микроклимата од природните солени пештери. Солената терапија подразбира дозиран престој во комфорна и елегантно уредена солена соба, проследен со релаксирана музика и светлина со терапевтско дејство. Модерната солена терапија е комбинација од вековната традиција на спелеотерапијата и ултрасовремените технолошки решенија.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Космо Иновативен Центар

  • Опис на компанијата:Претприемничките искуства на Софроние и најмладиот син Козмо стекнати за време на неколкугодишниот работен ангажман во металниот и енергетскиот сектор во САД во 1920-тите години резултираше со основање мала мелница за производство на брашно во Кичево, Македонија. Набрзо, малата работилница до крајот на 1930-тите години прерасна во мрежа од 4 современи мелници со рационален хидроенергетски погон, а компанијата стана регионален лидер во својата област. Променетите општествени услови наложија наследниците на Козмо своите претприемнички способности да ги реализираат преку техничко-енергетски консалтинг и научно-истражувачка работа во Канада и Македонија. Акумулираното семејно искуство и новото деловно опкружување во 1990-тите години придонесе за обновување на претприемничката традиција и инвестирање во развој на компанија за проектирање и консалтинг во производно-енергетските технологии. Компанијата ги прошири дејностите и прерасна во иновативен центар за правно-економски, финансиски и маркетинг outsourcing consulting и бизнис-инкубатор за мали и средни претпријатија.
  • Адреса:бул.Јане Сандански 113
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/2448077
  • Година на регистрација:1920
  • Локација на мапа:Прикажи  022448077

  корисничка поддршка