00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

EKГ и ЕХО дијагностика


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Oдредување на морфологијата градбата на срцето, димензиите на срцевите кавитети, структура, залистоци, валвули, правилноста на нивната градба, функција, нивно оштетување, нефункционирање, следење на сите делови на срцето, срцевите кавитети и структура.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Д-р Данаилов
 • профил на компанијата

  Д-р Данаилов

  • Опис на компанијата:Д-р Бојан Данаилов, Интернист Кардиолог, специјалист-интернист, субспецијалист-кардиолог. Со самостојно работно искуство од 20 години како интернист-кардиолог со постојана обука и следење на сите светски медицински новости и нивно практикување, е еден од најзвучните имиња во Македонското здравство. 14 години работел во првата приватна кардиолошка ординација во Македонија "ATIK-COR", а од 2009 година во сопствена интернистичко-кардиолошка ординација Д-Р ДАНАИЛОВ. Привилегии на пациентите кои се лекуваат во ординација Др. Данаилов: Имаат можност за 24 часовен контакт и достапност на медицинскиот персонал. Ординацијата работи со закажување или доколку се работи за потежок случај може да се направи прием истиот ден.
  • Име на контакт лице:D-r Danailov
  • Адреса:Владимир Комаров 20
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2434 000
  • Факс #:02 2461 056
  • Локација на мапа:Прикажи  022434000

  корисничка поддршка