00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Апарат за магнетна резонанца MRI Optima


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апарат за магнетна резонанца кој што се користи за дијагностика.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Нет електроникс

  • Опис на компанијата:Компанијата НЕТ ЕЛЕКТРОНИКС ДООЕЛ Скопје е основана во 1993 година. Примарна дејност на оваа компанија е продажба и сервис на медицински апарати од програмата на GE Healthcare, водечки лидер во светски рамки во оваа област, како и апарати и инструменти за ендоскопија од престижниот германски производител Richard Wolf. Водечката идеја на GE HEALTHCARE, како најголем и најзастапен производител на медицинска опрема во светски рамки, е следнава: „ Со нашите научно технолошки достигнувања, како и огромните искуства во областа на радиологијата и информатичките технологии, медицинската дијагностика, системите за мониторинг на пациенти, како и останатите решенија и услуги, му помагаме на нашиот клиент да пружи подобра нега на што повеќе луѓе низ целиот свет по најниска цена. Воедно, како партнери со здравствените организации, настојуваме да влијаеме врз глобалните промени во здравството, кои се неопходни за спроведување на успешен премин кон одржлив здраствен систем. Нашата работа е насочена кон континуиран развој на иновации кои ги намалуваат трошоците, а го зголемуваат пристапот и квалитетот на услугите во целиот свет.“ НЕТ ЕЛЕКТРОНИКС ДООЕЛ Скопје ја нуди целата палета на медицинска опрема од производителот GE Healthcare: ЕКГ апарати, холтери за ЕКГ и АБП, пациент монитори, инкубатори, стрес тест системи, ехо апарати, апарати за анестезија, вентилатори, дензитометри, конвенционални рендген апарати, ангиографи, компјутерски томографи, магнетни резонанци и др, како и целокупната палета на апарати и инструменти за ендоскопија од Richard Wolf, како: ендоскопски камери, лапаро и сукциски пумпи, извори на ладно светло, ендоскопски иструменти и др. Доколку сте заинтересирани за некој од гореспоменатите апарати и опрема, сакате да дознаете нешто повеќе за него и што најмногу одговара на вашите потреби, тука е тимот на експерти, кои со своето знаење и долгогодишно искуство ќе Ви помогнат при изборот и донесувањето на вистинската одлука.
  • Име на контакт лице:Јасмина
  • Адреса:Скупи 55
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3218090
  • Факс #:02/3218099
  • Локација на мапа:Прикажи  023218090

  корисничка поддршка