00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ЕХО АПАРАТ: SAMSUNG HS30


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:-25% ЗА МОДЕЛОТ SAMSUNG HS30

  Новиот модел ултразвучен скенер на Samsung #HS30 помага во подобрување на вашата продуктивност и удобност при скенирање со своите разноврсни алатки и извонреден ергономски дизајн. Моделот Samsung #HS30 е дизајниран да биде идеален за работа во ординации со мал простор со примена на најновите достигнувања во ултразвучната технологија.

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Бинет Медикал
 • профил на компанијата

  Бинет Медикал

  • Опис на компанијата:Бинет Медикал e компанија која е ексклузивен увозник и сервис на SAMSUNG Healthcare за подрачјето на Македонија и Косово и ги нуди следните производи и услуги: • ОПШТА МЕДИЦИНА: Ехо апарати SAMSUNG, ЕКГ апарати, офталмоскопи, отоскопи, пулсоксиметри.. • ГИНЕКОЛОГИЈА: најсовремени 3D/4D/ и 5D Eхо апарати SAMSUNG, ЦТГ апарати, колпоскопи, каутери, ласери, аспиратори, столови.. • ИНТЕРНА МЕДИЦИНА: Ехокардиографи SAMSUNG, Ехо апарати SAMSUNG, ЕКГ апарати, АБП холтери, ЕКГ холтерски и телеметриски системи, стрес тест системи, дефибрилатори, ЕЕГ и ЕМГ апарати, спирометри, коскени дензитометри, пациент монитори.. • РАДИОЛОГИЈА: Најсовремени радиолошки Ехо апарати SAMSUNG, потрошни материјали, • ХИРУРГИЈА: лапароскопија, електрокаутери, операциони светла, операциони столови, пациент монитори и централен мониторинг.. • ЕНДОСКОПИЈА: ригидна, флексибилна и видео ендоскопија.. • ОРЛ: аудиометри, тимпанометри, синусоскопи, столови.. • БОЛНИЧКА ОПРЕМА: пациент монитори и централен мониторинг системи, перфузори, инфузомати, болнички мебел.. • ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ и термална хартија за сите видови апарати. • КРЕДИТИРАЊЕ БЕЗ ТРОШОЦИ за обработка, лизинг. • КОМПЛЕТНО ОПРЕМУВАЊЕ • ОВЛАСТЕН СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ • ИСКУСТВО И ПРОФЕСИОНАЛНОСТ
  • Име на контакт лице:Бинет Медикал
  • Адреса:Козле 71-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3075267
  • Факс #:02 3091712  023075267

  корисничка поддршка